Contacteer ons

I would like to receive the insights of Moniquet & Company in my mailbox.
You hereby expressly declare that you agree with our privacy policy.

Thank you!

We will be in touch as soon as possible.

Intern of extern eerst?

Vaak kiezen bedrijven ervoor de externe contactpunten eerst te digitaliseren om het gebruikersgemak van de klant te verbeteren. Bij Moniquet & Company laten we de interne of externe prioriteiten afhangen van waar de waardecreatie het grootst is, zowel voor u als voor uw klanten, medewerkers en leveranciers. Een diepe duik in uw activiteiten legt dit bloot. Niet elke markt beweegt immers aan dezelfde snelheid als het op digitalisering aankomt.

Digitaal als onderdeel van de strategie

Eens duidelijk is waar de opportuniteiten het grootst zijn, uitgedrukt in impact op return on invested capital en free cash flow, onderzoeken de experts van Moniquet & Company hoe digitaal de bereidheid tot betalen van de klant en de bereidheid tot verkopen van medewerkers en leveranciers respectievelijk kan verhogen en verlagen. Zo krijgt uw digitale transformatie een strategische bril en draagt digitalisering bij tot het versterken van uw competitief voordeel, eerder dan een kost te worden die geen rendement genereert.

Naar partnerships

Moniquet & Company maakt zelf geen software. Wel helpen onze experts u geobjectiveerd en zonder enige vorm van voorkeur bij het maken van de juiste investeringen in software en derde partijen inzake data en digitalisering. Dit helpt u erover te waken dat de strategie en de uitvoering gealigneerd blijven op vlak van waardecreatie en dat er geen vendor lock-in ontstaat die uw bedrijf op middellange of lange termijn kan schaden.

Naar een digitaal 100-dagen plan

Teneinde digitaal ook in de praktijk een onderdeel van uw strategie en competitief voordeel te maken, werken de experts van Moniquet & Company een 100-dagen plan uit dat u toelaat snel en gepast het vooropgestelde rendement te grijpen en de digitale transformatie met de nodige vaart in gang te zetten in uw bedrijf. Onze experts begeleiden u bij de implementatie en de opvolging.

Ziet u de digitalisering in uw sector toenemen of gelooft u dat uw bedrijf de nodige stappen moet zetten op vlak van digitalisering maar bent u niet overtuigd van het echte rendement? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@moniquetandcompany.com en ontdek hoe wij u misschien kunnen helpen.

Contacteer ons

I would like to receive the insights of Moniquet & Company in my mailbox.
You hereby expressly declare that you agree with our privacy policy.

Thank you!

We will be in touch as soon as possible.